På forsiden av fredagens VG står det med stor skrift ‘Rå kilopris på kjøttdeig!‘
VG har nemlig testet ut kjøttdeiger, greit nok det – men hvorfor kommer det på forsiden? Jo; de har vært så geniale og funnet ut at kjøttdeiegen er rådyr, fordi mye av vekten, ca 30 % – forsvinner under steking. Whæææ! Krise, shit..
Jeg må bare le, er det mulig? Selfølgelig forvinner mye av vannet når du steker, det skjer ikke bare med kjøttdeig, men det meste av mat, inkl. grønnsaker og rent kjøtt.
Virkelig VG, har dere så lite å skrive om? Greit nok at det tilsettes vann i kjøttdeigen også, men som de selv påpeker i artikkelen smaker kjøttdeigene med tilsatt salt og vann bedre..
Jaja…
Haha, ja noe må de finne på vettu!
Har sansen for bloggen din, Fredrik!=)
Ha en flott uke!
Takk for det 🙂
God uke til deg også!
Ey, det var ikke deg vi møtte på?
Joa, det var det 🙂
Ahaa!! =) Litt treg i oppfattelsen jeg ser du :p
Hehe, var ikke helt sikker jeg heller… Var hun andre Hilde eller? Og hvem var han siste, blogger han noe?
Fikk ikke akkurat hilst ordentlig…
Hadde en evalueringstime med Eirik… Han inviterte meg til å bli med på en økt med prowleren en gang, så når jeg kommer hjem fra Mexico blir jeg sikkert med en gang, prowler virker rått 🙂
Hu andre var meg, ja 😉
Skal du inngå samarbeid med Eirik, eller har du fått et rehabprogram?
Dukker du opp på lørdag?
Ok.
Først og fremst kun et rehab program..Nå er jeg borte i de neste 7 ukene, men skal ikke se bort ifra at jeg tar en time til hos Eirik en gang etter jeg kommer hjem.
Burde egentlig sove nå, må dra til gardemoen om 75 min..